10 redenen die spreken voor Edel & Stein!

  • Het alternatief voor traditionele muurverven / wandafwerkingen / vloeren
  • Veel toepassingsbereiken
  • Creatieve ideeën en oppervlakte-ontwikkeling
  • Natuurlijke grondstoffen
  • Tegen schimmel, voor een gezond ruimteklimaat
  • Exclusief productportfolio
  • Uitgebreid modulair systeem
  • Hoogste flexibiliteit en individualiteit
  • Service, workshops, verwerkingsondersteuning
  • Made in Duitsland – alles uit één hand

Gesonde Wellness-atmosfeer

Kalk marmeren pleister is een bouwmateriaal met een lange geschiedenis. Puur natuurlijke put kalk is al sinds de oudheid bekend als een zeer effectief bouwmateriaal.Al in het oude Egypte werd decoratieve kalkpleister gebruikt. In Romeinse villa’s of als wandversiering in Venetiaanse paleizen uitten ze cultuur, welvaart en welzijn.Kalk biedt zelfs meer dan mooie de optica: vanwege zijn hoge alkaliteit remt kalk de groei van schimmelsporen. Bovendien heeft kalkpleister het vermogen om grote hoeveelheden vocht uit de omgevingslucht te absorberen. Edel & Stein albast – kalk marmeren pleisters ondersteunen het welzijn en zorgen altijd voor een uitgebalanceerde balans van het binnenklimaat. Door de natuurlijke mix van geselecteerde grondstoffen en de productie in onze fabriek laat wij u een uniek product ervaren. Dit resulteert in materialen die hun eigen harmonie van natuurlijkheid, sensuele oppervlakten, levendige kleuren en unieke uitstraling creëren. Creëer een woonruimte in een gezonde relaxed-woonsfeer.

Natuurlijke grondstoffen 

Met Edel und Stein producten ontvangt afhankelijk van het product een mix van albast, kalk, marmer,
leem, klei en cement. Deze materialen komen uit de natuur en zijn origineel en ecologisch. Ze geven onze producten zeggingskracht, diepte en bevorderen een aangenaam en gezond binnenklimaat. Over het algemeen bevatten onze producten ongeveer 96% natuurlijke ingrediënten. Door supplementen zoals aurum, vlas, echte schelpbreuk of Moskow-glas en natuurlijke pigmenten toe te voegen, zijn we erin geslaagd een zeer flexibel systeem te ontwikkelen. 

Duurzaamheid

We houden van de natuur, de mensen en de dieren die ermee in harmonie leven. Dat is de reden waarom ieder van ons de verantwoordelijkheid heeft om onze omgeving te behouden en te beschermen. We optimaliseren alle processen, van de winning van grondstoffen via transport tot productie, zodat we de middelen op een duurzame en verantwoorde manier gebruiken.

Adres: Fennewei 8,
9144 CX Hantumhuizen (Dokkum/Fryslan)
tel. 0519 - 57 15 12
mobiel 06 - 165 466 93
eMail info@edelundstein.nl

 Stucadoorsbedrijf Mertens