edel ROEST

Het leven laat zijn sporen zien. Zichtbare sporen die vertellen over passie, mooie momenten en intense ervaringen. Zelfs objecten, materialen en oppervlakken zijn levende hedendaagse getuigen en hun patina is vaak een speciaal design-element. Roest is een bijzonder mooie manifestatie van verandering, van processen die worden geactiveerd door de interactie van verschillende elementen. Roesteffectspatel is een eindproduct waarin na droging door toevoeging van een activator de oxidatie in gang wordt gezet. Eerlijk gezegd, beter kunnen muurverhalen niet geschreven worden.

ECHTE ROEST MET LASNADEN

ECHTE ROEST OP IJZER

EMBOSSING MET ECHTE ROEST

ROESTEFFECT SPATEL

ECHTE ROEST MET LASNADEN

ROEST EFFECT SPATEL

Muren een keer heel anders

Het is de eye-catcher van deze tijd. Vaak met een buitengewoon, maar harmonieus en vooral natuurlijk contrasteffect. Om de stijl van het wonen en alle dingen in het huis, het leven en genieten nog mooier te maken.

Used-look of coole industriële stijl? Trendstructuur Roestlook geeft uw muren het warme effect van mooi verouderd ijzer. Krijg deze exclusieve sfeer naar huis – in een handomdraai. Goed gedoseerd, lijkt het edel, warm en stijlvol. Laat je inspireren.

Muren een keer heel anders

Het is de eye-catcher van deze tijd. Vaak met een buitengewoon, maar harmonieus en vooral natuurlijk contrasteffect. Om de stijl van het wonen en alle dingen in het huis, het leven en genieten nog mooier te maken. Used-look of coole industriële stijl? Trendstructuur Roestlook geeft uw muren het warme effect van mooi verouderd ijzer. Krijg deze exclusieve sfeer naar huis – in een handomdraai. Goed gedoseerd, lijkt het edel, warm en stijlvol. Laat je inspireren.

Adres: Fennewei 8,
9144 CX Hantumhuizen (Dokkum/Fryslan)
tel. 0519 - 57 15 12
mobiel 06 - 165 466 93
eMail info@edelundstein.nl

 Stucadoorsbedrijf Mertens