edel METAAL STUC

Brons, koper, messing, ijzerstaal en zelfs goud behoren tot het EdelundStein repertoire van echte metalen. Een vleugje glamour wordt gemengd met de rauwe charme van echte metalen, waardoor een originele, sensuele ervaring wordt toegevoegd aan het moderne leven. Alle echte metalen oppervlakken zien er niet alleen uit als metaal, maar hebben ook de eigenschappen van het desbetreffende  metaal . Geverfd, gegoten of met een staan aangebracht, deze producten zijn geschikt voor elk oppervlak. Zowel voor interieur als ook exterieur.

ALUMINIUM

BRONS

BRASS

GEPATINEERD BRONS

KOPER

BRONS PATINA GROEN BLAUW

PISTOOLROOK GEPOLIJST

GOUD GEWALST

IJZER MET EFFECTROL

STAAL GOUD GEPOLIJST

KOPER GROEN GEPATINEERD

BRAS ZWART GETAINEERD

ECHTMETAAL

Onze echte metaalkleuren zijn gebaseerd op zuiver metaalpoeder. Het mengen van het metaalpoeder met een bindmiddel creëert een koud vloeibaar metaal dat met een speciale spuittechniek kan worden geverfd, gegoten, of met een speciale spaan  op bijna elk oppervlakte kan worden aangebracht. Na het droogproces hebben de oppervlakken bijna alle eigenschappen van gegoten metaal.

De resultaten zijn unieke oppervlakken die niet alleen overtuigen door een speciale optiek, maar ook omdat ze de echte typische metaaleigenschappen bezitten.

Het product ziet eruit als metaal en voelt ook aan als metaal.

De gemetalliseerde oppervlakte maakt indruk met zijn extreme robuustheid. Het breekt niet, schilfert niet af, hecht stevig en is geschikt voor interieur als ook exterieur.

ECHTMETAAL

Onze echte metaalkleuren zijn gebaseerd op zuiver metaalpoeder. Het mengen van het metaalpoeder met een bindmiddel creëert een koud vloeibaar metaal dat met een speciale spuittechniek kan worden geverfd, gegoten, of met een speciale spaan op bijna elk oppervlakte kan worden aangebracht. Na het droogproces hebben de oppervlakken bijna alle eigenschappen van gegoten metaal. De resultaten zijn unieke oppervlakken die niet alleen overtuigen door een speciale optiek, maar ook omdat ze de echte typische metaaleigenschappen bezitten. Het product ziet eruit als metaal en voelt ook aan als metaal. De gemetalliseerde oppervlakte maakt indruk met zijn extreme robuustheid. Het breekt niet, schilfert niet af, hecht stevig en is geschikt voor interieur als ook exterieur.

Adres: Fennewei 8,
9144 CX Hantumhuizen (Dokkum/Fryslan)
tel. 0519 - 57 15 12
mobiel 06 - 165 466 93
eMail info@edelundstein.nl

 Stucadoorsbedrijf Mertens