edel  FRESCO

Muren zijn meer dan alleen een oppervlakte. Ze zijn een extra groot stuk kunst dat spreekt tot de andere elementen in de kamer. edelFRESCO neemt deze bewering heel nauwkeurig, en daarom is met behulp van een innovatieve transferdruk elke muurschildering uniek voor persoonlijkheden, die in het leven ook aan de oppervlakte graag in de diepte gaan duiken. Individualiteit is geen luxe, maar een manier van leven.

leonardo da vinci

DARK RIDER

Kuppel mantegna

US CAR

paarden

strijdster

schilderij vrouw

cafe-racer

antieke aardbol

hertenkop

Horloge

motor oldschool

scapigliatada vinci

naakte schoonheid

krijger

scapigliatada vinci

hert

tekening vrouw

tekening vrouw

bloemen vrouw

bergbeklimmer

EDITION+

Sommige ontwerp ideeën zijn veel te goed om verlegen te zijn. Kunstzinnig voegen ze iets heel speciaals toe aan de sfeer en verbinden mensen en ruimte op een heel persoonlijke manier. Vooral muren bieden veel ruimte voor esthetische extravagantie en vertellen hun eigen verhaal. edelFRESCO maakt muurschilderingen die, dankzij de gipsstructuren, een multidimensionaal uiterlijk krijgen en zo een blikvanger worden. Individualiteit bepaalt de tijdsgeest van de modern levende wereld. Voor edelFRESCO is het een claim die moet worden gevoeld en gezien. Een voorliefde voor authentieke, natuurlijke materialen sluit de passie voor modern design en artistieke designobjecten niet uit. Integendeel, met behulp van edelFRESCO vinden beiden elkaar op een waardevolle manier en naar de muur.

edel  EDITION+

Sommige ontwerp ideeën zijn veel te goed om verlegen te zijn. Kunstzinnig voegen ze iets heel speciaals toe aan de sfeer en verbinden mensen en ruimte op een heel persoonlijke manier. Vooral muren bieden veel ruimte voor esthetische extravagantie en vertellen hun eigen verhaal. edelFRESCO maakt muurschilderingen die, dankzij de gipsstructuren, een multidimensionaal uiterlijk krijgen en zo een blikvanger worden. Individualiteit bepaalt de tijdsgeest van de modern levende wereld. Voor edelFRESCO is het een claim die moet worden gevoeld en gezien. Een voorliefde voor authentieke, natuurlijke materialen sluit de passie voor modern design en artistieke designobjecten niet uit. Integendeel, met behulp van edelFRESCO vinden beiden elkaar op een waardevolle manier en naar de muur.

Adres: Fennewei 8,
9144 CX Hantumhuizen (Dokkum/Fryslan)
tel. 0519 - 57 15 12
mobiel 06 - 165 466 93
eMail info@edelundstein.nl

 Stucadoorsbedrijf Mertens