DISCLAIMER

Stucadoorsbedrijf Mertens
Orderafhandeling, logistiek, administratie
Fennewei 8
9144CX Hantumhuizen

T +31 519 571512
M +31 616 546693

Verkoop, opleidingscentrum, tentoonstelling
Fennewei 8

9144 CX Hantumhuizen

T +31 519 571512

info@edelundstein.nl
www.edelundstein.nl

VERTEGENWOORDIGD DOOR

Managing Director: Hubert Mertens

TAX ID

BTW nummer van de verkoopbelasting volgens §27 een verkoopbelastingwet: NL2278.43.320.B01

ONTKENNING

Aansprakelijkheid voor inhoud
De inhoud van onze pagina’s is met de grootste zorg samengesteld. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de inhoud. Als serviceprovider zijn wij volgens § 7 Abs.1 TMG verantwoordelijk voor de eigen inhoud van deze zijde volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij niet verplicht als een service provider om verzonden of opgeslagen informatie te controleren of omstandigheden die duiden op illegale activiteiten te onderzoeken. Verplichtingen om het gebruik van informatie onder algemene wetgeving te verwijderen of blokkeren, blijven onverminderd van kracht. Een aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk.

Aansprakelijkheid voor links
Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden waarvan wij de inhoud niet beïnvloeden. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De respectieve aanbieder of exploitant van de pagina’s is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gekoppelde pagina’s zijn gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment van koppelen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht
De inhoud en werken die door de exploitanten van de site op deze pagina’s zijn gemaakt, vallen onder de Duitse auteursrechtwetgeving. De reproductie, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud aan deze zijde niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. Met name wordt inhoud van derden als zodanig geïdentificeerd. Als u toch van mening bent dat het auteursrecht niet is gewaarborgd, vragen we u om een ​​korte berichtgeving. Na kennisgeving van inbreuk op het auteursrecht zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Adres: Fennewei 8,
9144 CX Hantumhuizen (Dokkum/Fryslan)
tel. 0519 - 57 15 12
mobiel 06 - 165 466 93
eMail info@edelundstein.nl

 Stucadoorsbedrijf Mertens